Tuesday 8 September 2015

Kiko Tribal Soul Baked Blush

Закъснях ужасно много с ревюто на Kiko Tribal Soul Baked Blush - колекцията вече май не се предлага. Започвам с това като извинение, но се надявам снимките да ви убедят що за красота става въпрос и с колективната ни тиха молитва следващата година Kiko да направят римейк :)

Kiko Tribal Soul Baked Blush

Започвам с опаковката, защото дори и картонената такава прави жестоко впечатление! А след нея идва още по-голямо уау - масивна дървена кутия от две части, която има и огледало от вътрешната страна на капака. Съединяват се с магнити. Долната част съдържа самия продукт, което е вече истинската причина да ах-на :)


Ружът Kiko Tribal Soul Blush е с изключително фино смляна печена формула, която буквално не се усеща върху кожата. Нюансът Coral Deluxe е съставен от три части, създаващи нежен прасковен воал върху скулите - ефектът е целуната от слънцето кожа, доста по-естествен за моя тен от бронзираща пудра, например. Съвсем невинен блясък допълва красотата на нюанса, а приятният аромат беше изненада (усеща се съвсем леко при нанасяне).


Какво да ви кажа, любов ли бе да я опишеш... :) Този руж е уникално преживяване от опаковката до последната прашинка. Благодарностите за цялата тази красота отиват при Funny Bunny, която ми помогна да се сдобия с него при пътешествието си до Италия. Можем само да се надяваме някой вносител тук да оцени потенциала на Kiko на нашия пазар.


Ще се радвам да споделите дали имате нещо на марката и да препоръчате продукт за проба!

10 comments:

  1. Тези ружове са страхотни! Мисля, че ги пускат всяко лято, но цветовете са различни! Много се надявам да имаме и ние КИКО!

    ReplyDelete
    Replies
    1. В същите опаковки ли са всяка година? Ако да, сигурно всяка година ще си взимам :) :) :)

      Delete
  2. Леле.. каква красота. Опаковката е брутална! <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. И моите първи думи, като го видях онлайн, бяха "Брутааално!" :D

      Delete
  3. Страхотно ревю и снимки, Ели! Както винаги :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Радвам се, че ти е допаднало, благодаря!

      Delete
  4. Опаковката, да... <3 Но и цветът, който си си избрала е разкошен. С това няма как да прекалиш май :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Да, наистина е трудно - просто самият нюанс се слива много добре с тена и го озарява :)

      Delete

Thank you for your comment!