Spirit of Burgas '15 ♥ RW ♥

by - Sunday, August 09, 2015

Мили читатели, този пост ще е силно наситен с емоция и тотално безполезен, ако търсите информация :) 

Никога не съм била на концерт, който да ме е докарвал до такова състояние. Може да се пробвам да го опиша с думите "екстаз", "епифания" и прочие религиозни термини, но дори няма да се доближа до истинското състояние на скромната ми особа през времето, което Роби Уилямс изпълни с присъствието си на таз-годишния Spirit of Burgas :)

По чисто моя вина успях да вляза доста късно, но пък бях посрещната още от стълбите с любимо парче на Sublime - дотърчавайки в посока на звука, успях да хвана последните две песни на симпатягите от Ogi 23. След които просто трябваше да се гмурна в морето от хора към главната сцена, защото Роби започна няколко минути по-късно... 

От тук нататък не мога да описвам. Почти през цялото време от очите ми така и не спряха да текат сълзи (бях споменала, че спиралата по такива събития е излишна). Рев, но не като истеричните фенки на Битълс, а по-скоро от щастие - онова истинското, което ти пълни сърцето и единствено сълзите могат да го изразят :) Беше чудесно, повече от чудесно... беше вълшебно! Шоу, което ще запомня с ужасно много емоция, пропита във въздуха и оцветена от хилядите ръце, които бяха вдигнати във въздуха. С невероятно добре изпипано шоу, което не пропусна нищо и в което имаше за всеки по нещо специално. Усещаше се! Всичко беше перфектно; от онова перфектно, което го има само в класическите произведения на изкуството :)

Ще ми се да бях снимала повече, но изобщо не ми беше до това, признавам си - просто попивах и ми се иска спомените да останат завинаги :) 

И ако Роби се върне, както обеща - пак съм там. И препоръчвам и на вас!

P.S. И не забравяйте колко красив град е Бургас, много се радвам, че този фестивал се провежда именно там :)

You May Also Like

4 comments

 1. Аз пак не съм разбрала, че ще си там :D можехме до щракнем едно селфи за спомен
  Не знам за теб, но на мен организацията не просто нe ми хареса, а направо нямам думи... Роби е велик, беше феноменален.

  ReplyDelete
 2. Хах, ако можехме да се открием в тази лудница :D Аз не ги обвинявам за нищо, може би само беше неприятно, че веднъж влезеш ли - няма излизане. Затова и хората стояха навън до последно и станаха навалици на входовете преди Роби. Но човек има мозък и може да съобрази, че 30 000 си е доста тълпа, колкото и входа да направиш :) Затова и аз не се оплаквам, моя си беше вината, че се забавих навън :)

  ReplyDelete
 3. И аз бях там, точно до Golden circle! Беше божествено, аз също съм много щастлива, че отидох, а и Бургас не е за изпускане... вече планирам нова почивка до там :))

  ReplyDelete
  Replies
  1. Оо, аз бях доста далеч от Golden Circle, за съжаление... Добрах се до озвучителната кула, което пак си е сериозно постижение, де :D А Бургас е любов, искам морската да ми е личният заден двор :)

   Delete