Saturday 29 August 2015

My Little Gypset Box

Не знам как, но в последните няколко месеца My Little Box тотално нацелват тематики, които обичам! Този не е изключение, като август е на вълна бохо стил - един от любимите ми :)


Всъщност, темата е Gypset - дума, която не бях чувала, признавам си. За щастие MLB са се постарали да не се чудя и определението на лепенката в картонената кутия :) А ето и какво съдържа самата кутийка щастие този месец:

- Постерното чудовище с няколко статии
- Редовният як принт
- Гривнички-ластици за коса с много готини десени. Понякога ми се иска да имаше повече ластици, които да мога с кеф да си сложа така на ръката :)
- Чанта Antik Bantik, в която съм влюбена! Точно мой стил е и ме е яд, че не я пуснаха в началото на лятото... Вариациите бяха между три нюанса (два сини и един сив), като моят е интересно дънково синьо :)
- Торбичката с козметика: бронзираща пудричка My Little Beauty с красива плажна опаковка, интересен стейн за скули/устни So Susan Colour Hybrid в нюанс Marsala, плюс мини мляко за тяло Korres Santorini Vine (ухае леко тръпчиво и много лятно).




Няма нещо, което да не харесвам този месец, с изключение на вече опротивялото ми списание/постер. От кутията полъхва лято и плаж, нищо, че есента вече е почти тук :) My Little Gypset Box е тотален WIN! Какво мислите вие?



Сега очаквам да видя темата на следващата, като предполагам ще е нещо Back To School - нямам търпение! 

8 comments:

  1. Все едно имаш рожден ден всеки месец :))))

    ReplyDelete
  2. Е и аз се поддадох на изкушението- страхотни нещица, чантичката ми е малко meh, а и не знам какво да я правя тази пудра, нооооооо можеше и да е по-зле ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. На мен точно тези двете май ми допаднаха най-много :) Бронзиращата пудра и не мен ми изглеждаше ужасно тъмна, но на кожата е съвсем нежен нюанс. Днес съм с нея и още никой не ме е изгледал странно :D

      Delete
    2. Аз принципно грим не слагам. Обикновено ползвам молив и спирала и толкоз.Освен вечер и по повод, което прави 10 пъти в годината ;) Ама откакто чета теб и Мери нещо започва да ми става ;) Ще я пробвам - ако не, приятелки бол ;)

      Delete
    3. Мисля, че няма да имаш проблем, дори и досега да не си ползвала бронзър. Аз лично предпочитам да го нанасям под формата на числото 3 - минаваш съвсем леко с четката, започвайки малко над слепоочията, продължаваш през скулите и приключваш с линията на челюстта. Ето и нагледно: http://1.bp.blogspot.com/-ALDy_GQ4sgY/VX0NbGeLSYI/AAAAAAAAbNg/6SRAFCqmxLs/s1600/how-to-apply-bronzer-3-trick.png :)

      Delete
    4. Много благодаря, ще се опитам ;) Ако не ми се получи - имаш една резервна пудра при мен ;)

      Delete
    5. Оо, мерси, много си мила! Аз имам по шкафовете сума бронзиращи пудри, така че по-скоро зарадвай някоя приятелка :) Но мисля, че няма да имаш проблем с бронзирането като цяло - въпрос на няколко проби е.

      Delete

Thank you for your comment!