Get Your Wings On

by - Wednesday, August 19, 2015

И преди съм отваряла темата за рака на гърдата в блога, ще се случва и занапред. Защото това е тема, която беляза моя собствен живот преди 16 години - загубих баба си, "благодарение" на тази болест. Ако сте имали досег с нея, а и с всеки друг вид рак, знаете колко е тежко да сте наоколо. Аз бях дете, но споменът е останал доста дълбоко в сърцето ми - всичко свързано с болестта тежи. От етапите на развитието на рака, през безсилието на докторите до напрежението в семейството ми, поставено в ситуация извън неговия контрол...

Затова и днес, заедно с Avon, споделям и подкрепям каузата на Фондация "Една от 8". Диагнозата рак на гърдата не е смъртна присъда. Борбата не е самотна, ако имаш до себе си подкрепата не само на близките си, но и на други дами в същото положение. Възстановителният процес е по-лек, когато самочувствието ти е облегнато на вярата в красотата на утрешния ден. 

Аз вярвам в силата на женското сърце, дори и когато то е под тежестта на рака. Вярвам, че благодарение на кампаниите за информираност вървим към едно по-здраво бъдеще. И вярвам, че да помагаш е окриляващо. Ще се радвам да чуя вашето мнение, вашия опит и вашата вяра - независимо дали сте били докосвани от рака на гърдата. Всяка от нас има какво да каже :)

Открийте повече информация за начините да се включите и помогнете тук: "От любов към живота - Avon срещу рака на гърдата" и Фондация "Една от 8". Тяхната съвместна кампания "Бъди до мен" се финансира от розовите благотворителни продукти на Avon, като 100% от печалбата се насочват към необходима помощ по време на и след лечението.

     

You May Also Like

0 comments

Instagram