Avon Color Challenge

by - Friday, August 21, 2015

Обичам всичко цветно и всичко, което ме предизвиква да бъда по-цветна. Затова не се и поколебах да се включа в чудесното цветно предизвикателство, което Avon организират като за финал на това лято :)

В какво се състои то? 4 седмици, 4 цвята, 4 вида грим! Идеите са не една и две - особено сега, когато сезонът е в разгара си и позволява експерименти!

Как ще се случва самото предизвикателство? Всяка седмица ще публикувам по един тематичен грим на Facebook страницата на блога с хаштаг #AvonColorChallenge. 

Ето и цветният календар на предизвикателството
- седмица 1 - синьо
- седмица 2 - златисто
- седмица 3 - зелено
- седмица 4 - виолетово

 Ще се радвам да се включите и вие - чувствайте се предизвикани да бъдете креативни и да споделяте своето вдъхновение :) 

Ако решите да се включите, няма значение кога започвате - винаги можете да започнете от седмица 1. Следвайте поредността на цветовете и публикувайте снимка с тематичен за нюанса грим в профила/страницата си във Facebook (а защо не и в Instagram!), като добавяте хаштаг #AvonColorChallenge :) Така ще можем по всяко време да се вдъхновяваме за ежедневния си грим! 

На снимките: дълготрайни кремообразни сенки за очи Extra Lasting (Gold Gleam и Infinite Teal), четворка сенки (Vintage Amnesia), спирала и молив за очи Big&Daring (Navy), фон-дьо-тен Calming Effects Mattifying, червило Ultra Color Bold (Starburst Pink) и червило Ultra Beauty (Sunset)

И така - определено ни очакват много цветни приключения, с които да запомним лято 2015!

* Продуктите са предоставени за проба от PR.

     

You May Also Like

3 comments

  1. Може ли линк, за да прочета какво са написали Avon за това предивзикателство? :)

    ReplyDelete
  2. Хмм, не мисля, че някъде го има оповестено официално - всичката информация, с която разполагам, е отгоре :) Това е предизвикателство към блогъри и читатели, с което просто да направим края на лятото малко по-малко "тъжен", като оцветим месеца с красиви и ярки цветове :) Ще се радвам да се включиш!

    ReplyDelete
  3. Ахаа, аз затова не го намирам значи :) Благодаря :)

    ReplyDelete

Instagram