Sunday, 12 July 2015

That's Cool!

Има някои неща, които просто са cool - може и да не са полезни, но са яки! Като този ключодържател, който взех преди няколко месеца от H&M и който така и не показах :)

Mini Cosmetics
H&M ни готвят сериозна изненада в отдел "Козметика" - през есента цялата досегашна колекция ще бъде заменена с нова, с над 700 продукта! Промо снимките изглеждат чудесно и определено нямам търпение да видя отблизо...

Но да се върна на темата - една импулсивна, но доста закачлива (в буквалния смисъл) покупка. Всъщност, този пост дори не е толкова посветен на джаджата от снимките, колкото на фактора "cool" в козметиката. Не можете да отречете, че идеята на един ключодържател да са закачени три супер симпатични минита (очна линия, спирала и хайлайтър) е супер яка :) И точно това ме накара да се изръся 10лв - дори и наясно, че няма какво да очаквам толкова от миниатюрна очна линия... 

Всъщност се оказа, че продуктите не са чаааак толкова зле и за много спешни ситуации мога да се оправя с тях. Затова са и в несесера в чантата ми, а и за някое изненадващо пътуване биха спасили положението. Не знам дали все още можете да намери ключодържателя в магазините, тъй като досегашната козметика се изтегля, но ако имате интерес - можете да проверите (имаше и един ключодържател само с мини продукти за устни).

H&M Keyring
Не знам за вас, но аз се впечатлявам лесно от подобен род "зарибявки" - ако е малко, сладко и яко, трябва да е мое. Ако е интересно и иновативно - трябва да е мое. Ако може и да се използва - толкова по-добре :D 

Знам, че някои от вас ме разбират напълно, а другите смятат такива глезотии за ненужни. И двата лагера са напълно прави. От една страна, няма смисъл да се харчат пари за козметика, която само краси шкафа. От друга страна - защо пък не, харчим пари за каква ли не декорация за вкъщи... Важното е да не очакваме чудеса от нещо по-скоро декоративно. Както казах по-горе - хубаво е, ако  работи :)

H&M Keyring
Малко се отнесох в генерални размишления за харченето на пари, а в момента не съм в позиция много да говоря за това забавление. Общо взето, идеята ми беше да ви покажа една готина козметична зарибявка и да ви попитам дали имате нещо подобно по шкафовете - споделете! 

4 comments:

 1. Ех, много ме радват такива минита,а това с ключодържателя изглежда много интересно.Задължително ще погледна дали има останала броика в нашия HM :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. В сайта им вече почти няма козметика, но не знам дали по магазините няма нещо останало...

   Delete
 2. Боже, колко са сладурски! Определено съм от твоя лагер, въпреки, че често се хващам с мисълта "момиче, няма смисъл, не го искаш, не е използваемо".. рядко работи. А 10лв не са и кой знае колко.. за какви ли не боклуци даваме повече. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Факт... Колкото и да се опитваме, ограничаването е доста трудно, когато цял легион дяволи-маркетолози са се заели да те накарат да купиш :D

   Delete