Wednesday 22 July 2015

Revlon Highlighting Palette

Привет от слънчев Пловдив - повече слънчев, отколкото Пловдив в момента. Буквално се разтапяме... И е трудно в такива горещини да ме накарате да сложа какъвто и да било грим, освен лек гланц и спирала. Или пък защо не и някакъв хайлайтър, за да си блещукам весело на слънцето :)


Днес ще си говорим за Revlon Highlighting Palette - палитра от пет допълващи се нюанса бронзър, руж и хайлайтър, с които да подчертаете контурите на лицето и да ги озарите едновременно, постигайки лек целунат от слънцето финиш. Моята комбинация е с име Rose Glow и е най-светлата възможна от трите предлагани. 


Бих я определила като бронзър за изключително светла кожа, тъй като на по-тъмна едва ли ще се вижда друго, освен блясък. А той изобилства в палитрата, но не се натрапва върху кожата изобщо - стои естествено и озарява красиво. Аз нанасям продукта със средна четка за руж по контура на лицето (любимата ми тройка слепоочие-скули-челюст) и постигам съвсем леко оформен ефект без резки граници и силно забележим нюанс. Все пак, ако си поиграя повече с пластовете, може да се види бежово-розов цвят.



Честно казано, не мога да се сетя за подобен продукт, на който да съм попадала. Revlon Highlighting Palette в нюанс Rose Glow е наистина чудесно решение за светлушките като мен и не бих се поколебала да го препоръчам за всекидневна употреба, тъй като е детински лесен за ползване (и е трудно да прекалите с него). Ако търсите по-ясно изразен цвят обаче, може би ще е добре да погледнете другите нюанси или направо истински бронзър - все пак идеята на тази палитра е по-скоро да озарява :) 

* Продуктът ми е предоставен за проба от PR.

10 comments:

  1. Ооо изглежда страхотно тази палитра. Ще се поогледам за нея... Поздрави на Пловдиввв!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Хах, мерси - пращам му веднага! :) :) :)

      Delete
  2. Разкошна е, искам и аз :D Много хубави снимки и ревю...

    ReplyDelete
  3. Имам на Манхатън подобна палитра, но не е бронзър, а си е руж-хайлайт, пак с пет цвята :). Мен, ако питаш, са вдъхновени много от shimmer brick-a на Bobby Brown!
    Но определено много ми допада вариантът на Ревлон! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Доколкото съм виждала, Shimmer Brick е много по-пигментиран от това... Иначе на лентички го докарва :)

      Delete
    2. Аз затова казах само вдъхновен :))) Иначе не мисля, че има база за сравнение :)))

      Delete
    3. А ти коя палитра на Manhattan имаш - не мога да намеря такава на сайта им :(

      Delete
  4. много хубаво изглежда, само не мога да си представя има ли шанс цветовете да се взимат и поотделно при размера на лентичките? или май поначало си е замислено да гребеш от всички заедно :) и аз обичам някои ружове/бронзъри да не са много пигментирани, за когато съвсем ме мързи да внимавам. имам един такъв бронзър/хайлайтър на Avon, колкото и да се мажа, няма какво да му се сбърка :) с този на Ревлон бих си спестила и ружа май хехех

    ReplyDelete
    Replies
    1. Поотделно май няма шанс да се взимат цветовете - не съм пробвала, но определено не ми се струва възможно... Може би ако искаш да ги ползваш като лек хайлайт на клепачите ще могат с четка за сенки :)

      Delete

Thank you for your comment!