Flormar Deluxe Cashmere Stylo & Pretty Lipstick

by - Monday, July 06, 2015

Обещах, че ще има червила в блога - и ето ги :) Не че ще са последните, де, но за една публикация четири са си доста! Преди няколко месеца бях взела random червило на Flormar за проба и се влюбих, нямаше как да не последва такова избухване, имайки предвид цените на марката...

Flormar Lipsticks
Започвам с Flormar Deluxe Cashmere Lipstick Stylo, което ме привлече със златистата си гилза :) Много добре изпълнена, между другото, да не очаква човек нещо такова за 8лв... Първият нюанс, който взех, беше номер 27 - разкошно боровинково, което стоеше перфектно през зимата. Текстурата му е приятна за нанасяне и носене, пигментацията е жестока, издръжливостта също. Абсолютно попадение, бих казала :) 

Другият нюанс, който взех - 32, също е в лилавата гама, но е леко смахнат... Наличието на милиарди многоизмерни блестящи частици придават леко психаделичен вид на нюанса върху устните. Недостатък тук е текстурата, доста различна от номер 27 - частичките се усещат малко груби и самото червило стои по-сухо. В името на буквално уникалния нюанс обаче всичко се търпи!

Flormar Deluxe Cashmere Lipstick Stylo
Това "разнообразие" от текстури в една серия се усеща и при Flormar Pretty Lipstick. Докато номер 319 е много комфортно за носене малиново червило с прекрасна пигментация, номер 14 е пак с груби частички (доста по-груби в сравнение със стилото), по-сухо и с по-ниска пигментация. Иди ги разбери... Все пак, номер 14 е наистина красив нюанс и стои жестоко на слънце, отразявайки лъчите като бижу. Заслужава си и той 5-те лева, хайде от мен да мине... :D При тази серия трябва да се има предвид ужасното "потене" - явно формулата не е особено устойчива и е добре да се държат някъде на по-хладничко.

Flormar Pretty Lipstick
Като цяло, явно всеки нюанс на марката си има собствено мнение. Номерата 32 и 14 са наистина уникални за цената си и им прощавам грубиянските частички. А номера 27 и 319 са истинско попадение и препоръчвам да ги погледнете :) Ето и swatch-ове:

Flormar Lipstick Swatch
От ляво надясно - Deluxe Cashemire Stylo (27 и 32), Pretty Lipstick (319 и 14)

Flormar Deluxe Cashmere Lipstick StyloFlormar Pretty Lipstick

Ще се радвам да споделите, ако сте пробвали марката!

Flormar Lipstick

You May Also Like

9 comments

 1. Ах, този номер 14 е наистина приказен!
  Гугълнах делукс серията и си харесах един цвят, поръчах го на мама, да видим!

  ReplyDelete
  Replies
  1. На сайта им не са много добре представени цветовете - дано си успяла да го намериш някъде на swatch...

   Delete
 2. Цветовете, които си израла са супер! Аз имам едно на Pretty оранжево и го обожавам <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Хубавото на серията е, че има страшно много цветове :)

   Delete
 3. 27 изглежда много любопитно. Хич нямам нужда от нови червила, ама хич. Иначе сериите си ги харесвам и двете и преди време си изхабих с кеф няколко от "Красната".

  ReplyDelete
 4. Може би и на мен 27 ми е най-любимото за носене. Иначе други нюанси едва ли ще взема от тези серии засега - и аз съм препълнена :D

  ReplyDelete
 5. лоша работа, пак си харесах червила! 319 и 14 направо ме зоват хахах

  ReplyDelete
 6. Имам червила и от двете серии и честно казано Pretty ми харесват повече. Deluxe cashmere stylo наистина имат разкошна опаковка, но като текстура не ми допадат и от моето си стои почти неизхабено, а е купувано пред година...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Аз все още не мога да преценя коя серия е по-ок, просто и в двете явно има вариации в текстурата. В крайна сметка, при тази цена човек може да си позволи експерименти :)

   Delete

Instagram