Sunday 28 June 2015

Mascara News by Avon, Rimmel & L'Oreal

Ахой на лятото и желанието да минимизирам грима доколкото е възможно! В тази насока обаче не пропускам почти никога две неща - червило и спирала. Скоро ще задълбая и в червиления коловоз, но днес ще ви представя три спирали на три различни марки :)

Avon, Rimmel and L'Oreal Mascara

Започвам с L'Oreal False Lash Wings Intenza Mascara - известната серия се сдоби с още един представител тази пролет. Нямам база за сравнение, тъй като нямам оригиналната False Lash Wings, но определено интензивният вариант е наистина интензивен. Покрива миглите плътно (нямам проблеми с нанасяне в корените), извива ги чудесно и придава обем. За мен лично именно обемът е най-силната страна на тази спирала - бих казала, че е най-драматична от трите, за които ще говорим днес. Четката е пластмасова и с къси бодлички на няколко реда като гребенчета, които полагат максимално количество туш върху миглите. Може даже да се стигне до бучици и заплитане, ако се прекали (а това в моя случай е лесно). Отмива се сравнително безпроблемно, но е добре все пак да се мине с дегримьор предварително. Бих я препоръчала на любителите на драмата, които търсят повече обем :)

Mascaras by Avon, Rimmel and L'Oreal

Следва една мнооого приятна изненада от Avon. Техните спирали почти винаги са ми допадали, но Extend Winged Out Mascara май ми става любима. Късите и нагъсто разположени бодлички на пластмасовата четка в комбинация с леко воднистия туш правят изтеглянето и удължаването на миглите детска играчка. Моите и без това са дълги, но с тази спирала постигам почти кукленски ефект :) А откъм натрупване и сплитане нямам никакъв проблем, което за мен е манна небесна. Спиралата се отмива лесно и само с вода, което е още един бонус. Препоръчвам за търсещите удължаване и перфектна дефиниция!

Avon, Rimmel and L'Oreal Mascara Brushes
От ляво надясно - Rimmel Wake Me Up, L'Oreal False Lash Wings Intenza, Avon Extend Winged Out
И не на последно място - Rimmel Wake Me Up Mascara. Свежата зелена опаковка крие свежо ароматизирана спирала, което е и един от selling point-овете на продукта (съдържа и витамини). Ухае на нещо краставично и наистина ободряващо, може би само UNE Green Pride Volume ми е миришела някога по-добре от нея. Зеленото шишенце крие и доста обемна класическа четка с по-къси бодлички в средата. Четката разделя миглите перфектно, но ако не внимавам - цапането е неминуемо заради размера :D Свиква се и определено бих казала, че тази спирала се справя чудесно за ежедневен грим. Извива и издължава леко, стои естествено и се сваля лесно вечер. Доста често посягам към нея напоследък и не е само заради аромата... :)

Ще се радвам да ми споделите в коментар каква спирала пробвате в момента! 

* Продуктите са ми предоставени за проба от PR.

4 comments:

  1. Много хубаво ревю! :) От всичките може би най-интересна ми е тази на L'Oreal. Можеш ли да кажеш колко горе-долу са цените на всяка една спирала? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Зависи от мястото, от което ги купуваш - често в Lilly и dm, както и Ivis, имат промоции и бих ти препоръчала да погледнеш за такива. Иначе L'Oreal май беше над 20лв без промоция, а Rimmel е около 10лв. За Avon погледни в актуалния каталог, ако решиш да поръчаш, защото там цените варират с всеки нов каталог :)

      Delete
  2. четката на Avon изглежда точно като тези, по които най-много си падам! лошото е, че миналия месец вече поръчах една Mega effects и скоро няма да идва ред за нова. но за в бъдеще ще я имам пред вид :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Определено си заслужава! :)

      Delete

Thank you for your comment!