Friday, 19 June 2015

*Closed* Giveaway! Scholl Velvet Smooth with Diamond Crystals

Привет, момичета!

Миналата година стана ясно, че електрическата пила за нокти Scholl Velvet Smooth е доста желан аксесоар в приготовленията за сезона на сандалите :) Затова и тази година с Scholl Bulgaria ви даваме възможност да спечелите своята пила бързо и лесно, за да сте с красиви крачета на плажа!


Но преди да премина към играта ще ви издам една малка тайна :) Ролковите глави на пилата Scholl Velvet Smooth вече съдържат диамантени кристалчета, което прави процедурата още по-бърза - и дори и най-грубата кожа няма шанс! Разликата с главите от предната версия е, че диамантените се справят по-бързо със загрубялата кожа и оставят по-фин финиш. Определено подобрението се чувства! Новите глави са напълно съвместими със старото тяло на пилата и ако го имате, можете да си закупите само резервни с диамантени кристали.


А ако съм разбудила любопитството ви и искате да спечелите комплект Scholl Velvet Smooth with Diamond Crystals, четете надолу!

Можете да участвате по два начина:
1. Участие чрез приложението Rafflecopter отдолу
     - Логнете се в приложението Rafflecopter с мейла или Фейсбук профила си.
     - За да бъдете включени, е задължително е да изпълните поне едно условие от посочените в приложението (по ваш избор). Но колкото повече условия изпълните, толкова по-голям шанс имате да спечелите!

a Rafflecopter giveaway

2. Участие във Facebook
    - Харесайте страницата на Maquilab, след което харесайте и споделете тази снимка публично на профила си във Facebook.

Наградите са общо три - две за участници чрез Rafflecopter приложението, плюс една за участник във Facebook. Можете да участвате и по двата начина, за да удвоите шанса си да спечелите. Тримата печеливши ще бъдат обявени на 26 Юни в този пост и във Facebook страницата на блога. 

Печеливши: честито на Zlatina D. и Rumiana D., които печелят от играта тук в блога (моля да си проверят пощата)! От Фейсбук играта късметът се падна на Geri Simeonova - честито и на нея, и моля да се свърже с мен на лично съобщение във Фейсбук! Ще очаквам координатите на печелившите до сряда, 1 Юли!И така, надявам се да видя повече участници - наградата е наистина полезна и трябва да присъства в арсенала на всяка дама :) Пожелавам успех на всички!

P.S. По-подробно ревю на пилата можете да видите в миналогодишния пост тук.

* This giveaway is open to Bulgarian residents only.

5 comments:

 1. Страхотно!! Дано имам късмет!!!

  ReplyDelete
 2. ЧУДЕСЕН УРЕД - БЛАГОДАРИМ ЗА ВЪЗМОЖНОСТТА

  ReplyDelete
 3. Страхотна възможност да се сдобия с този толкова харесван уред!
  Благодаря!

  ReplyDelete
 4. Страхотна е ! мечта за всеки!

  ReplyDelete