Friday 17 April 2015

Time to makeup - dm beauty academy

Как ви звучат 25% отстъпка на любими марки декоративна козметика? На мен лично ми звучат абсолютно примамливо! А като добавим и страхотен конкурс и възможност за красиви награди - се получава dm beauty academy :)


Какво е dm beauty academy? Инициатива, чрез която всяка от нас може да покаже на какво е способна в грима, както и да открие нещо ново. Кампанията включва споменатата отстъпка на марки като Rimmel, L'Oreal, Max Factor, Alverde и още, плюс график с грим и фотосесии в магазините. А като предизвикателство можете да се включите в играта във Facebook страницата на dm - с награди шопинг уикенд в Милано (с включени джобни!) или кутия с подбрани грим продукти :) 



Аз лично имах възможност да видя какво се крие в една от симпатичните кутии, които dm са подготвили специално за кампанията - новости от любими марки! Гланцът Rimmel Oh My Gloss вече ми е сред любимците за този сезон, а спиралите определено заслужават внимание дори и само откъм размер :) Скоро очаквайте ревюта!

А междувременно няма да пропусна да се възползвам от предложенията, които влизат в промоцията - съветвам и вие да посетите най-близкия ви магазин през следващата седмица :) Можете да планирате покупките си, като разгледате промо брошурата тук. Графикът на грим сесиите е тук, а за участие в конкурса посетете страницата на dm във Facebook. Успех на всички и приятен шопинг!


* Кутията с продукти ми е предоставена от PR. Статията не е спонсорирана.

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment!