Monday 30 March 2015

Re:cipe by Nature Vita Capsule Essence

Пролетта е време за витаминизиране - след цялата зима, в която почти нямаше слънце, плодовете и зеленчуците бяха доста безвкусни и със съмнителни хранителни качества, а времето се менеше непрестанно. Да, беше топло и някак останах здрава, но определено имам нужда от нещо свежо и енергизиращо. Като повече фрешове на слънце в парка :)


Отплеснах се, но днешният продукт е силно свързан с темата за витамините. Става дума за една корейска есенция, която цяла зима беше go-to продуктът ми за спешно подхранване. Re:cipe by Nature Golden Time Vita Capsule Essence е двуфазен продукт, наситен с витамини и минерали, който действа избистрящо и подхранващо.



Как се ползва? След тоника, размесете двете фази на есенцията с разклащане на бутилката и нанесете с пръсти. Доста е течна, така че аз лично сипвам 2-3 капки в дланите си, разтърквам ги и ги "пльосвам" върху лицето, след което следва масаж :) Тъй като това е формула есенция-в-масло, след нанасяне определено се усеща, че имате продукт на лицето си - мазнее. Затова и я ползвам вечер и не я ползвам всекидневно, а само при пресушаване или в много студени дни. Иначе не съм видяла да ми избиват повече пъпчици, въпреки сравнително тежката консистенция.


Как действа? На сутринта кожата е супер мека, няма и следа от сухота или опъване. Не съм забелязала по-бистър тен, за съжаление. Имайки предвид наличието на капсули с витамини във формулата, може би трябва да се ползва редовно, за да се види избистрящ ефект. Но дори и само с подхранващите си свойства ме печели като продукт за специална грижа, определено.

Няколко думи за опаковката :) Сладката стъклена бутилка с панделка е доста добро решение за този продукт, защото виждате как формулата стои разделена на две и как после при разклащане се смесва, Най-интересно е, когато започне да се разделя отново :)

Re:cipe by Nature Golden Time Vita Capsule Essence беше част от MemeBox Global 14 и честно казано не знам дали бих я взела пак. До следващата зима, когато определено ще имам нужда от подобен продукт отново :) Може би е най-подходящ за ежедневна употреба за суха кожа, за да се разкрие максималния потенциал.

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment!