Saturday 28 March 2015

My Little Superbox

Този месец кутийката ми закъсня и бях тотално забравила за нея... Но пък това си е хубава изненада, каквото и да си говорим :) През "женския" месец темата на My Little Box беше супержените - и как да се превърнем в такива!


Ето какво съдържа кутията:
- Списанието My Little World
- Лист със стикери
- Тениска Gat Rimon
- В торбичката с козметика: 75ml балсам за коса Kerastase Cristaliste Lait Cristal, 30ml крем за ръце Caudalie, чъби молив за устни/скули на My Little Beauty

На пръв поглед нещата ми се сториха доста малко, но това предполагам се дължи на наличието на тениската в кутията. Тя не е нещо кой знае какво като модел (стои ми леко широка), но е приятно допълнение към пролетния гардероб. Може би щеше да ми допадне повече, ако беше в някой ярък цвят, но осъзнавам, че сивото е най-универсално. Самата тениска е опакована в симпатично руло :) Нещото, което веднага ми направи впечатление беше липсата на принт този месец. В списанието (както и миналия месец) има две страници с подобна "цел" - да си ги закачиш някъде, но се надявам да не са решили да заменят принтовете с тях...



Откъм козметика селекцията е приятна. Не съм голям фен на Kerastase Cristaliste, но опаковката е удобна за пътуване. Кремът за ръце на Caudalie е нещо, което на няколко пъти съм слагала и махала от кошницата при пазаруване във Feelunique, така че се радвам на възможността най-сетне да го пробвам :) А моливчета за устни и скули е в приятен прасковен нюанс; още не съм го пробвала, но се надявам да се разбера и с текстурата.


Като цяло този месец е по-обран от предния, но пък всичко е полезно и е абсолютно на място (тук почти винаги се справят добре, трябва да им го призная). Темата за супержените позволява още игра, може би щеше да е готино да сложат листовка с някаква визия под формата на комикс. Ама това са неща, които сега мисля поради липса на друго занимание :D Иначе цялата кутия и списанието са в доста ярки цветове, което ме грабва моменталически за каузата!

Епичната лепенка :)

Харесва ли ви My Little Superbox - и кара ли ви да се почувствате супержени?

5 comments:

  1. Винаги ти изпращат продуктите в много сладки торбички. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Тези торбички са и супер удобни за организиране на разни джунджурии след това, определено е добре замислено :)

      Delete
  2. много сладурско!

    ReplyDelete
  3. Обожавам блога ти :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Радвам се, че ти допада ^^

      Delete

Thank you for your comment!