Ahava Time to Clear Refreshing Cleansing Gel

by - Monday, March 09, 2015

Привет!

Отскоро на пазара ни се предлага една доста популярна в чужбина марка - Ahava. Нейната философия е тясно свързана с минералите от Мъртво море и благотворното влияние, което те оказват върху кожата ни. В портфолиото им влизат продукти с кал, сол и вода от Мъртво море, както и специалната патентована съставка Osmoter, която съчетава суперконцентрирани минерали. Днес ще ви запозная с един техен продукт, който е част от ритуала по почистване :)


Ще започна с това, че почистващият гел Ahava Time to Clear Refreshing Cleansing Gel не съдържа сапун и SLS, което е доста добро решение за лицето. Това изобщо не се отразява на почистващите му способности, напротив. Продуктът представлява прозрачен гел, който се пени умерено и отмива всичко от лицето, включително и очен грим (без водоустойчив). Ухае леко флорално, без да се натрапва. След употреба определено трябва да се побърза с крема - въпреки липсата на сапун, усещане за опъване и сухота на кожата има. Не се учудвам, защото все пак е зима, а това е дълбоко почистващ продукт - но имайте едно наум, ако сте със суха кожа.


Като цяло мисля, че това е един чудесен продукт за смесена/мазна кожа и за по-топлите месеци. Почиства наистина ефективно, не дразни очите и кожата - даже я освежава.

Пробвах от мостри още няколко продукта на Ahava, но за тях може би ще ви споделя в следващия пост от серията The Sample Size Experience :) Ahava се предлага в аптеките, повече инфо тук.

Какво мислите за марката, пробвали ли сте я - ще се радвам на коментари!

* Продуктът ми е предоставен за проба от PR.

You May Also Like

0 comments

Instagram