Monday 23 February 2015

Retro Red Lips with Golden Rose Velvet Matte N. 18

Привет, момичета!

За серията червила Golden Rose Velvet Matte съм ви говорила и преди (клик) - това за мен е едно от най-добрите бюджетни червила на нашия пазар. С нюанса от днешния пост това ми убеждение се затвърждава още повече и бих ви посъветвала непременно да го пробвате (ако още не сте) :)


Номер 18 е типичното ретро червено - като излязло от филм за 50-те години на миналия век, като червеното на някоя руска съблазнителка, като червеното за "специални поводи". Влюбена съм в нюанса и самото му наличие върху устните ми ми носи по-различно усещане (да, до такава степен съм побъркана на тема червила) :) Текстурата е леко суха, но се нанася изключително комфортно върху устните. Издръжливостта е също огромен плюс на цялата серия Velvet Matt, като след 2-3 часа аз лично имам нужда от малко балсам и лек touch-up от вътрешната страна на устните (ако съм яла/пила). Но иначе до вечерта цветът е ярък и свеж.


Няма какво повече да кажа - задължително червило за мен. Цената и качеството са убийствено добри, а според мен всяка жена трябва да има точно този нюанс червено на тоалетката си :)


Освен червилото, днес ще ви покажа и два много добре допълващи се нюанса на лаковете Golden Rose Rich Color - една доста сполучлива серия лакове с добра издръжливост и много удобна четка. Тези два нюанса обичам да нося в любимата си комбинация 4-4-2 (на всяка ръка по един нокът в различен цвят, т.е. синьо с по един червен нокът на ръка или обратното) :) За мен комбинацията е леко в стила на Дейвид Линч и да ме убиете не знам защо свързвам този тип синьо и червено с него... Явно е нещо на подсъзнателно ниво, останало от "Туин Пийкс" :) Синьото е номер 16, а червеното - номер 122.

Ще се радвам да ми споделите кои са вашите любими нюанси от тези серии в коментар!

* Постът съдържа продукти, предоставени за проба от PR.

8 comments:

  1. Много е красиво това червило. И аз го имам :) Страхотен избор :)

    ReplyDelete
  2. Може би има и нещо общо с филма Blue Velvet, пак на Линч. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Лелеее, за него изобщо не се сетих... :) И той е жесток!

      Delete
  3. тези червила, а и лаковете са много сполучливи! аз имам едно много приятно неутрално коралово, а от лаковете не знам колко вече. имат и една друга серия на лакове в кръгли шишенца, не знам каква точно е разликата, но и те са много добри, като покривност, четка, време за съхнене, пък и трайност- съвсем прилична

    ReplyDelete
    Replies
    1. Всичките им серии са еднакво добри, според мен - а най-хубавото е, че имат невероятно цветово разнообразие :)

      Delete
  4. Аз много ги храсевам тези лакове. Любимия ми нюанс е 45-прекрасно червено с лек блясък.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ще се огледам за него следващия път, като мерна стелаж :)

      Delete

Thank you for your comment!