Friday 13 February 2015

In Love with REN (again)

Преди време ви разказах за една марка, на която попаднах случйно в Лондон. И в която се влюбих безвъзвратно. Става дума за REN - бранд, който не е "био и еко", но за сметка на това залага на три неща: Performance, Purity, Pleasure (действие, чистота, удоволствие). Това ще рече, че не използва "любимите" ни синтетики - вижте тук. И това определено си личи :)


Ако трябва да кажа, че някоя марка си спазва описанията от продуктите, това ще е REN. На всичкото отгоре текстурите им са божествени и определено всяко нанасяне е удоволствие :) Единственият недостатък са им доста солените цени и това, че не се предлагат в БГ. Затова и веднага щом съзрях една примоция във Feelunique.com се сдобих с ето този комплект!

Съдържа:
- Rosa Centifolia Cleansing Gel, 25ml
- Rosa Centifolia 3-in-1 Cleansing Water, 50ml
- Vita Mineral Daily Supplement Moisturising Cream, 50ml
- Vita Mineral Omega 3 Optimum Skin Serum Oil, 10ml
- Vita Mineral Active 7 Eye Gel, 3ml



Цената беше чудесна (горе-долу на единичната цена само на крема), а количествата от продуктите са напълно достатъчни за добра проба. Ето и по няколко думи за всеки!

Rosa Centifolia Cleansing Gel
Много лек, лесно разпенващ и лесно отмиващ се гел с приятен аромат на рози. Почиства нежно дневен грим (не залагайте на него за водоустойчиви продукти и по-упорити моливи/очни линии). Не пресушава - по-скоро освежава, но след него грижата е задължителна.

Rosa Centifolia 3-in-1 Cleansing Water
Отново с нежен розов аромат. Малко ми люти на очите и затова не бих я купила отделно. Иначе почиства сравнително добре и оставя кожата много свежа и спокойна.

Vita Mineral Daily Supplement Moisturising Cream
Чудесен дневен крем! С лека и почти въздушна текстура, която попива лесно и оставя кожата полуматова. Откакто го ползвам нямам проблеми с пресушаването (дори и в студа!), а и пъпките не са ми драма с изключение на редките месечни проблематики. Усещането от употребата му ми е толкова приятно, че си е чак пристрастяващо :) Има ненатрапчив аромат на нещо свежо, който изветрява бързо. Може би не е по-добър от Evercalm Global Protection Day Cream, но определено не му отстъпва по повечето характеристики.

Vita Mineral Omega 3 Optimum Skin Serum Oil
Ползвам това олио като нощна грижа - само една помпичка, разнесена между дланите и нанесена върху лицето е достатъчна, даже леко мазнее. Има лек рибен (?!) аромат първоначално, а след това се усещат роза и дъвка. Странното е, че на сутринта кожата ми е еластична и мека, отпочинала, добре хидратирана и не прекалено мазна - а аз лично заради мазнеенето сутрин бягам от маслата. Определено добро попадение, а и изключително икономично!

Vita Mineral Active 7 Eye Gel
За този гел отново ще кажа, че не е нищо особено (и предния път имах мостра от него). Просто лек и освежаващ, но не виждам разлика при употребата му.


Комплектът беше в много хубава чантичка, супер солидна и добре изработена, така че всичко да е изпипано до последния детайл :) И така, ако трябва да препоръчам грижа за лице - REN ще е. А аз принципно не препоръчвам толкова отявлено нищо :D


Вижте и другият ми пост за марката - клик тук!

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment!