Thursday, 29 January 2015

A Quick Post: My Little Beauty Stylo Lumiere

Красотата, за която ще ви говоря днес, пристигна в първата ми кутия My Little Box и е част от тяхната собствена линия козметика :) Става дума за писалка с озаряващ крем - нещо, което дори не съм знаела, че бих харесала!

My Little Beauty Stylo Lumiere е с типичния за MLB симпатичен вид, но за съжаление самата опаковка е доста евтина. Четчицата не е приятна и някак се разделя. Но дотук с мрънкането, защото самият озаряващ крем е велик! Нанася се гладко и лесно, оставя сатенен финиш и наистина лек шимър ефект, като лунна светлина по кожата. Към златистата страна е, определено, но не е кичозно златисто. Всъщност си го представям с една малка черна рокля и червено червило :)


Подобен е на хайлайтъра от палитрата ми Sigma Resort, но той бронзовее. За сравнение съм ви дала коректора в писалка на Catrice (светлият наюнс) - вижда се, че цветът е доста светъл, но може да се носи и на по-тъмна кожа според мен. Аз нося писалката под веждите и на върха на скулите (без или със друг руж).


Марката MLB може да се поръча само във Франция за съжаление, и затова се радвам, че в кутиите винаги има по един техен продукт!

No comments:

Post a Comment