Monday, 13 October 2014

Oriflame The One - IlluSkin Powder and Blush

Привет!

Малко забавих тази статия, но определено имах нужда да се уверя в способностите на продуктите във всякакви ситуации - имайки предвид колко съм капризна за пудри :) Но ето, че съм готова да ви споделя какво харесвам и какво не харесвам в тях!


Започвам с пудрата IlluSkin - предлага се в мини опаковка, която е супер удобна за дамската чанта. Пухчето е доста неприятно и твърдо, но не и неизползваемо. Самата пудра ми е абсолютен match като нюанс (Light), нито прекалено светла, нито тъмна. Лека е, не се натрупва и матира приятно (но не за особено дълго). А най-изненадващото е, че е и средно покривна, т.е. поприкрива черни точици и леки червенини. Не може да бие любимите ми корейски пудри, но откъм компактност е по-добро попадение!


Ружът IlluSkin пък е едно изключително приятно преживяване. Двата нюанса (хайлайт и цвят) се смесват лесно, въпреки малката кутийка. Честно казано, малко се чудя защо са ги разделили, защото е почти невъзможно да се ползват поотделно. Текстурата е мека и лесна за преливане върху лицето. Нюансът Pink Glow придава лека куклена руменина без силен блясък, може и да се насложи за повече интензивност. Издръжливост - средна, като с добра основа може и цял ден да откарате с него :)


Според мен и двата продукта си заслужават да се пробват, но имайте предвид, че гамата от налични нюанси май не е особено подходяща за по-тъмна кожа. Ако ви е любопитно за още продукти от серията, вижте тук :)


 * Продуктите са ми изпратени за проба от PR.

4 comments:

 1. Ружът изглежда много естествен и хубав :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Да, определено стои много естествено и е хубаво, че блясъкът е доста дискретен :)

   Delete
 2. Нямам никакъв достъп до марката, макар че имат доста интересни продукти. Предимно нося това, което получавам от време на време от Glossybox, в повечето пъти са били спирали. Дуо-то ми се струва като нещо, което бих пробвала обаче.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Спиралите им в повечето случаи са точно мой тип - леки и ежедневни, без сплъстяване :) А ти нали все още си в Швеция (те са шведска компания)? Наистина, не са разпространени като Ейвън, но се надявам да откриеш някой представител :)

   Delete