Yves Rocher Sexy Pulp Gloss & Mascara

by - Wednesday, May 07, 2014

Привет!

Днес ви показвам още две минита на Yves Rocher, които се мотаят в чантите ми и ме спасяват от време на време :) Става дума за гланц и спирала Sexy Pulp, които обещават обем за устните и миглите!


Гланцът Sexy Pulp не ме впечатли особено в началото, но след няколко ползвания установих, че всъщност е доста добро попадение. Сравнително лек е и не лепка дори и след продължително носене, но определено се усеща. Подхранва устните и ги заглажда много добре, а финишът е доста сочен. Като аромат - леко изкуствен, отшумява бързо след нанасяне. Апликаторът е малко странен и трябва да бръкна два пъти в шишенцето, за да изкарам достатъчно продукт. Но всъщност като единствен недостатък мога да посоча, че сладкото розово (Rose Vif) почти не личи на устните ми. Определено бих си взела пълен размер :)


Спиралата Sexy Pulp пък е доста интересна. Когато за първи път извадих огромната четка от мини-тубичката чак се стреснах... И се омазах, съответно. Определено е от четките, които изискват свикване :) След 2-3 пъти обаче успяхме да се разберем доста добре. Ефектът е доста естествен - много приятен обем (даже може да се каже драматичен, ако нанесете по-сериозно) и добро разделяне, без бучици и натрупване. Усещам я приятно върху миглите и я отмивам лесно.

А вие пробвали ли сте нещо от серията?

You May Also Like

4 comments

 1. Спирала изглежда много добре!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Много е лека и приятна, наистина :)

   Delete
 2. Гланцът изглежда супер бонбонест :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Да, и е супер сладък такъв мъничък <3

   Delete