Lanoa Natural Soap & T.E.N. Cremorlab Mineral Treatment Essence

by - Friday, May 09, 2014

Привет!


Последните няколко седмици пробвам два продукта от Memebox 4 - и двата доста интересни. Не мислех, че някога ще си докосна лицето със сапун, но ето на :) Корейска му работа! 

Lanoa Natural Soap Sulfur е ръчно правен сапун за суха и чувствителна кожа, който съдържа сяра, масло от ший, лайка и лавандула. При употреба създава чудесна мека пяна, която отмива средно силен грим (не се справя с по-упорити формули). Лично на мен ми харесва много усещането за свежест след употреба, все едно съм смъкнала целия свят и грижи от физиономията и от плещите си! Сигурно се чудите дали изсушава и дали дразни очите - да, но в рамките да допустимото и понякога дори не усещам. Ароматът е доста странен, сярата се усеща, но и лайката и нещо лимоново също. В началото не ми допадаше, но сега даже ми харесва :) Доволна съм от сапунчето и определено ще ми липсва, след като свърши!

Другият продукт ми беше може би най-интересен от цялата кутия - T.E.N. Cremorlab Mineral Treatment Essence. Това е "есенция", която съдържа термална вода за освежаване на кожата и свиване на порите. За съжаление, ефект не виждам засега, и по-скоро я усещам като тоник, а не като есенция (за сравнение - тази на Iope беше доста по-осезаема като ефект). Аромат почти няма, може би нещо съвсем леко землисто. След като мина лицето с тампонче с продукта, слагам дневен/нощен крем - мога да ги пропусна, но кожата ми се чувства не съвсем комфортно. Общо взето, нямам мнение дали по някакъв начин помага за свиването на порите или за изравняване на тена - по-скоро е лека водичка за освежаване, като за финиш на почистването. И не знам дали на вас ви прави впечатление, но за мен шишенцето е просто жестоко :)

Междувременно пробвах и маската с Пси от осмата кутия - много силно напоена, много приятно ухаеща, много освежаваща! Честно казано, след нея изобщо нямах нужда от друг продукт цял ден :) Сега започвам и другите благинки в кутията...

You May Also Like

3 comments

 1. Колко интересни и непознати продукти. Тези кутии все повече ме привличат, ама да видим кога ще стигна до тях (Направих си резервация и имам две бонус точки, но някак си пак ми е висока цената :D май искам и кодче :D). Чакам ревютата на останалите продукти с нетърпение :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. офф резервация :D акаунт ми беше идеята

   Delete
  2. На мен всички кутии са ми купени с отстъпки - я с точки, я с код. Честно казано, и на мен не ми се дават 30 долара :D Дано скоро пуснат повече точки бонус :)

   Delete

Instagram