Friday 16 May 2014

Bioderma: Challenge Accepted!

Привет, момичета!

По всяка вероятност вече сте се запознали от блоговете на колежките с инициативата за опознаване на Bioderma, която вече премина първия си от общо три етапа. Тя се състои от три предизвикателства, като първото е това на Любимия. Почудих се любимия какво - мъж, вкус, сезон?...


Не, любимият ми продукт на Bioderma. Без колебание посочих Photoderm Bronz - слънцезащита, която тотално преобърна представите на една бледолика до безпомощност :) Ревюто ми можете да видите тук, а сега ви представям своята интерпретация на предизвикателството - в снимки и с малко лирическо отклонение!



А ние двамата с Photoderm Bronz пием лимонада... :)

В очакване съм – на лятото. От доста време при това, цяла есен, цяла зима... Но поне вече не съм сама в очакването си. Към мен се присъедини Photoderm Bronz и сега все по-нетърпеливо чакаме. Рокли, бански, сламени шапки, пръски морска вода, пясък между пръстите.

Не че досега бях съвсем сама в чакането – откакто започна зимата, все някой ми помага :) Колежката на съседното бюро със спомени от откриването на миналия сезон. Най-добрите ми приятелки със спомени за къси панталонки, плажни чадъри и запотени чашки с мента. Много ми липсват тези неща...

И слънцето! Да топли, разтапя, отпуска схванатите рамене и да ме вика на плажа. Да къса дългите ръкави, да навива крачолите и да разплита шаловете, да подканя сандалките да излязат от шкафовете. И Photoderm Bronz се върна точно навреме тази пролет – да си чакаме заедно слънцето. Сърди се малко, че го държа почти цял ден в чантата на тъмно, но пък като чуе отварянето на капачка лимонада знае, че ще се попечем на някоя пейка при цветята.

Той си има и една тайна – ароматът. Усмихнато ухание на слънчеви лъчи, което те пренася директно на плажа. Да не говорим, че ако се размечтаем заедно, ще прескоча границата на страната ни и ще се озова на Малдивите :) Определено има власт над времето и пространстовото!

 И така, с оранжевата бутилчица чакаме оранжевите дни :) Не остана!

---

Надявам се да съм ви усмихнала! Скоро очаквайте ревю на още един продукт Photoderm, с който се разбирам повече от чудесно :)

* Продуктът ми е предоставен от PR.

8 comments:

  1. Снимките ти са страхотни и аз се замечтах за морето!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Съвсем скоро ще стане време ^^

      Delete
  2. Наистина чудесни снимки и ревю :)

    ReplyDelete
  3. Много се радвам, че ви харесват :) Беше доста забавно, докато ги снимах - сутрин, хората си разхождат кучетата, а аз газя в тревата и снимам :D После целите ми обувки бяха мокри от росата ^_^

    ReplyDelete
  4. Страхотни снимки и прекрасно ревю!
    На мен това олио ми е любимият слънцезащитен продукт.. :)

    ReplyDelete
  5. Реших да си го взема :) хареса ми ревюто ти от миналата година, а и още тогава го гледах с интерес по щандовете. Видях го в аптеката на промоция с лосион за след слънце за около 40 лв, което за двата продукта напълно си оправдава цената :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Чудесна сделка! Спреят и сам си оправдава цената, според мен, но в промоция винаги е по-хубаво ^^

      Delete

Thank you for your comment!