Matrix Total Results Color Care

by - Monday, February 17, 2014

Здравейте!

Днес ми гостува Деси - моя много мила колежка :) Тя се съгласи да пробва двата продукта от серията Matrix Total Results Color Care, които получих преди Коледа. Причината е, че въпросната серия е за боядисана коса, а моята боя не е виждала от 9ти клас. И така, ето какви са размишленията й!

"С този пост ми се случват две сефтета - за първи път пиша за бюти блог и съм истинска късметлийка, че е именно за Maquilab, и за първи път ползвам продукти на Matrix, и по-точно серията Total Results Color Care.

Една опаковка шампоан и балсам попаднаха в мен, тъй като боядисвам косата си всеки месец и съм перфектното опитно зайче. Ползвам добър салон и професионални бои, но въпреки това косата ми се нуждае от по-специални грижи. За Matrix съм чувала добри отзиви, затова пристъпих с доверие към продуктите. След три седмици ползване мога да кажа следното - определено успяват да запазят цвета за повечко време. Боядисвам се в много тъмно кестеняво с лилави кичури и мога да кажа, че три седмици по-късно косата ми все още е доста тъмна, и дори кичурите не са просветляли, както обикновено се случва с цветовете в червената и лилава гама.

Шампоанът се разпенва хубавичко и има много приятен аромат. Измива косата чудесно, особено с две втривания. После нанасям балсама и го оставям да действа поне 5 минутки. Доста заплетената ми коса става мекичка и редът е въдворен отново. Въпреки че продуктите съдържат силикон, не мога да кажа, че косата ми стои без никакъв обем. След изсушаване е доста жива и добре хидратирана. Запазва чистичкия си вид поне 3 дни, преди да се наложи ново измиване. Определено съм доволна от Total Results Color Care :)"

Благодаря на Деси за ревюто, надявам се да ви е било полезно!

* Продуктите са ми изпратени за проба от PR.

You May Also Like

2 comments

 1. Мерси, за ревюто на Деси, някой ден и аз ще пробвам сигурно шампоана от серията. В момента ползвам другия на Матрикс за обем. Само ми стана интересно защо се изпращат продукти на хора, на които въобще не съотвестват, вместо други/продукти/, които са подходящи за теб примерно? Не ги ли обсъждате тези неща предварително. Аз още щом видях снимката и ми беше ясно с какво ще започнеш публикацията...:)
  Поздрави!:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Може би са искали да промотират точно тази серия... А и понякога комуникацията малко се губи :)

   Аз бях доста доволна от шампоана за топлинно обработвани коси, а бих пробвала и точно този за обем, за който говориш ти.

   Delete