Хидратиращ бебешки крем Бочко

by - Monday, November 25, 2013

По препоръка на доста хора реших да пробвам още един продукт за тяло на Бочко - Хидратиращ бебешки крем. За скромната си цена от около 4лв нямаше какво да загубя, а мисля, че спечелих доста :)


Кремът се нанася изключително приятно, ухае на Бочко (на бебе?), и омекотява и успокоява забележително! Наистина, усещането е меко казано успокояващо и нежно :) Не бих казала, че в дългосрочен план се справя като любимия ми лосион с урея на Balea, но определено спасява за поне ден положението със сухата кожа на тялото ми. Ако имате нормална кожа, според мен ще ви хареса още повече :) Бих го оприличила най-вече на Nivea Body Soft Soufflé, който привърших точно преди Бочко-то, но по-лек.


Бурканчето съдържа 240мл и е малко неудобно за бъркане, защото е по-скоро дълбоко, отколкото широко. Но това май е единственият проблем, който виждам! Сигурно ще се купува пак другото лято :)

You May Also Like

2 comments

  1. Това лято на бунгалото успях да изхабя цяла опаковка :) Мажех се обилно всеки ден след баня, след като през деня съм била на няколкочасов плаж. Действително прави кожата мека като на бебе :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. След плаж и моята кожа попива като жадна ламя :)

      Delete

Instagram