Pinks Beauty Box October '13

by - Tuesday, October 15, 2013

Успях да устискам и да не погледна в другите блогове какво съдържа таз-месечната кутийка Pinks! Темата ѝ е "Като звезда", а отдолу виждате съдържанието :)


Не мога да кажа, че съм възхитена от кутията, за съжаление... Все едни  и същи марки (хелоу Bioderma&Vichy), нищо ексклузивно. Да не говорим, че  гланцът ми мирише на лепило - не че не се радвам за включването на декоративна козметика, но подборът е малко странен. Дано по-нататък включват повече цветни предложения. Ако трябва да съм честна,  шоколадчето и пастата за зъби ме изненадаха най-приятно :)


Ще се радвам да споделите и вашите размишления над тази кутийка :)

You May Also Like

9 comments

 1. На мен ми се падна лака на Wet`n`wild . Цвета между другото, а и капачето му са доста хубави. Само не разбирам защо точно на мене лак при положение, че не съм лакоманиачка :D

  ReplyDelete
 2. На мен ми се падна лак за нокти и май се радвам:)

  ReplyDelete
 3. Определено лакът май е по-добрият вариант :D Не че Wet&Wild нямат хубави неща - имат, при това много. Но "лотарията" си е лотария :)

  ReplyDelete
 4. Aз пък искам точно такъв безцветен гланц, а не лак, защото лакове си имам много и то в такива подобни на този цветове. Но като си знам късмета сигурно точно той ще ми се падне..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Безцветен гланц винаги си трябва, но този точно едва ли ще използвам - наистина ми мирише малко гадно... Ще се престраша да го видя как е, де :) И дано ти се падне нещо, което ти харесва!

   Delete
 5. На мен ми се паднаха сенките под форма на ..молив, през живота си не съм слагала друго на очите си освен спирала, черен молив и очна линия. Видях че има два края .. гледах го като все едно ме карат да работя с бургия :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Хаххахах, любопитна съм за снимки на тези моливчета :)

   Delete
 6. Аз още нямам кутия, но според мен е много слаба :(

  ReplyDelete