Love is in the air! Avon TTA Amour Fragrance

by - Monday, May 13, 2013

Amour...

Лек и ефирен, нежен и романтичен, леко морски, изпълнен с емоция - това е новото попълнение към серията аромати Today Tomorrow Always EDP от Avon. Представен от красивата Оливия Уайлд в булчинска рокля (която със сигурност сте гледали поне в Доктор Хаус), той идва тъкмо навреме за лятото :)

Името на аромата е Today Tomorrow Always Amour, а композицията му е лека и романтична - розов пипер, момина сълза, жасмин, цитруси и зелени нотки, върху основа от кедър и сандалово дърво. Tози аромат неизвестно защо ми носи морски спомени - първото ми впечатление беше такова и досега си оставам на същото мнение. Напомня на някой лежерен лаундж-бар с меки възглавки, на брега на морето и по възможност привечер  :)

Според мен, Amour не търпи особено развитие през деня, и почти изчезва следобед. Ако пуснат мини аромат за дамската чанта, ще съм много  доволна, тъй като шишенцето е доста тежко. Като заговорих за него - то е подобно на останалите аромати от серията TTA, от масивно стъкло, но с красиви бели цветенца отпред. Съдържа 30мл (чиято цена в промоция е 25лв).

Amour ми харесва, и почти несъзнателно вече сутрин посягам именно към него. Ако беше музика, щеше да е Chill-out. Нежен, спокоен, но в същото време закачлив и усмихнат като тази песен, която обожавам :)

Skye - I Believe

* Продуктът ми е изпратен за проба от PR.

Beautysets - Amour
* The product was sent for consideration by a PR.

You May Also Like

0 comments