За каляската, кочияша, джуджето и големите подаръци

by - Friday, May 24, 2013

Днес сутринта се събудих с SMS.

И то не от кой да е, ами от двама доста интересни госта - пратениците на The Beauty And The Fashion, кочияшът и джуджето с изисканата каляска! Светлана им беше заръчала да ми донесат страхотни подаръци по повод откриването на блога й :)

Честно казано, не знаех, че приказните герои имат мобилни телефони, но ето че имали. И така, след като ги посрещнах (те ми писаха, за да ме питат къде точно живея, нещо се объркали, че в Пловдив текат ремонти), естествено останаха да си починат след дългия път. Ясно ми беше, че по нищо не мога да бия поморийската ракия на The Girl Who Invented The Romance, затова заложих на брестовишко винце - ароматно, слънчево и леко замайващо. Понеже бяха наистина уморени, нагостих пратениците и със специалитета на замъка - солени къпкейкчета, които връщат силите за отрицателно време!


След като кочияшът и джуджето си възвърнаха способността да управляват каляската, решиха, че било време да ме оставят насаме с голямата кутия, която ми бяха донесли, и отпътуваха обратно към Светлана, за да чакат следващата дестинация, на която да занесат радост :) Но първо заминаха към Стария град да навестят тяхна приятелка, надявам се да не се изгубят и там...

 А ето какво имаше в невероятно красиво опакования подарък:
 Тук трябва да отбележа, че това е първата ми палитра на Urban Decay и нямам търпение да я пробвам! Също така, червилото Guerlain Rouge Automatique (Nahema) от доста дълго време беше част от Wishlist-а ми, нюансът е просто уникален! Същото важи и за двата лака OPI (летни, плажни, направо за парти!), и прасковено-сладоледения нюанс на лака на Chanel (Starlet)!


А това, драги мои читатели, е албум за Япония. За страната, в която искам да прекарам известно време, за да се опитам да разбера какво ни разделя (освен хилядите километри), но и какво ни сплотява с един народ, който е тооолкова далече от нас в културно отношение. Това съкровище горе си е истинско мини-пътешествие до страната на изгряващото слънце! И много ме развълнува това, че Светлана се е поровила да разбере за особената ми любов към Япония!

Благодаря ти за всичко, Светле, подаръците са повече от страхотни! Скоро ще има ревюта и още снимки, направо нямам търпение да пробвам всичко :)

Поздрави и целувки от мен, и честит празник на писмеността, момичета!

You May Also Like

14 comments

 1. Благодаря за милите думи, принцесо Ели-Бел:)
  Нека да се ползва със здраве и радост!
  За мен беше много приятно и слънчево изживяване:
  Поздрави
  Светлана

  ReplyDelete
  Replies
  1. <3 <3 <3 :* :* :* (sun) :) : ) :) Направо без думи! :)

   Delete
 2. Всичко е повече от страхотно :))) Да си ги ползваш с много радост, Ели!

  ReplyDelete
 3. Страхотни подаръци! С много кеф да си ги ползваш :))

  ReplyDelete
 4. Страхотни подаръци, Ели! Да си ги ползваш с много радост! :)

  ReplyDelete
 5. Благодаря, момичета! :*

  ReplyDelete
 6. Лудницаааааааа :) Честито и с кеф всеки ден да ползваш по нещичко!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Хахахах, мерси! Тъкмо днес съм с червилото, утре мисля да нападна вече палитрата. Не бях вкъщи тези дни и направо примирах, че не мога да започна да се клепам веднага :D

   Delete
 7. Прекраснииииииииииииииииииииииииии! :)

  ReplyDelete
 8. Страхотноооо, със здраве да си ги ползваш! Аз лично ще очаквам с интерес ревюта на лаковете.
  Поздрави
  Веси

  http://nomatterwhatbeauty.blogspot.com/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Благодаря ти! А лаковете - съвсем скоро :)

   Следвам те, успех на блога!

   Delete
 9. Това там в онази анималпринт кутия,представям си колко е скъпа само,не е ли спирала false lash wings Лореал?Защото после нищо не си писала за нея - има ли и няма ли я.На снимката я има,но после нищо не е казано.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Дааа, точно тя е! Още не съм я пробвала, тъй като имам две спирали в момента - иначе скоро очаквай ревюта на останалите неща :)

   Delete