Ароматен следобед с Enzo.bg - S. T. Dupont Passanger Cruise for Women

by - Thursday, March 07, 2013

Здравейте, красавици!

Днешният ароматен следобед ще е отново пътешественически. С привкус на море и сол по кожата, слънце, лукс и усещане за свобода. А какъв по-добър начин да се пренесем в това настроение от френските парфюми S.T. Dupont? Техните аромати са усъвършенствани с години да вдъхват ексклузивност дори и в ежедневието...

Нека се качим на борда на S. T. Dupont Passanger Cruise for Women - аромат, който е пуснал котва на френската Ривиера. На палубата се припича дама в бански на сини и бели райета, със стилни слънчеви очила и последния брой на Elle в ръка. В идеалния вариант, половинката ѝ приготвя солидна порция коктейли Мохито някъде из дълбините на луксозната яхта, но да не се замечтаваме толкоз :)

Връхните нотки на уханието са италиански лимон, нар, касис и листа праскова. В сърцевината се преплитат  нежна чаена роза, жасмин Самбак и магнолия, а в основата се крият пачули, бял мускус и полъх на малина. Едно наистина женствено ухание, което изпълва със слънчево настроение!

Опаковката е луксозна като самия парфюм - бутилките със златиста капачка са обгърнати от бяла кожа, върху която е избродирано логото . Като кожените седалки на яхтата, на която мързеливо прекарва следобедите си дамата от нашия разказ...

S. T. Dupont Passanger Cruise for Women е аромат за цялата година - през лятото той може да бъде част от багажа при всяко пътешествие, а през зимата пък е по-добър от всяка снимка, и напомня за красивите мигове от отпуската. :)

С тази статия приключвам със сътрудничеството си с Enzo.bg - за момента само, надявам се. Когато имам възможност, ще се включа отново, тъй като писането на такава тематика определено ми харесва и ми носи много красиви емоции. Надявам се и на вас да ви е било полезно и приятно!

*** Публикацията е спонсорирана от Enzo.bg.

You May Also Like

2 comments