Ароматен следобед с Enzo.bg - Davidoff Adventure за Него

by - Saturday, March 02, 2013

Здравейте, дами!

Въпреки, че сме в най-женския месец, не трябва да забравяме за любимите ни половинки - все пак те са онези, които ни карат да се чувстваме истински жени :) Днешната статия е посветена на един мъжки парфюм за авантюристи, или за тези, които не обичат сивото ежедневие!

Davidoff Adventure е екзотична дестинация сам по себе си - в него ще откриете духа на южноамериканските джунгли, перуанските гори, а и свежестта на амазонските дъждовни гори. Ароматът е една неизследвана територия, която приканва към приключения.

Емоцията е затворена в красиво стъклено шише с метални елементи, които нежно се срещат с меката светлина на уханието. За лице на парфюма е избран Юън Макгрегър - един чудесен актьор, който свързва уханието със страстта си по мотоциклетите. Снимките за кампанията са правени в бразилските джунгли!

Върхът на на ароматната пирамида е съставен от мандарина, лимон и бергамот, които олицетворяват свежестта на дъждовната гора - хармония, която се изостря от листа чай Мате и дъхави нотки черен пипер. В сърцето се крият топли подправки - черен сусам и южноафрикански пипер. За завършек - перуански кедър и елегантен ветивер.

Davidoff Adventure е пътуване към истинската мъжественост, предизвикателство към сетивата и комплимент за всеки авантюрист. Ароматът е добър другар на всеки, тръгнал по стъпките на откривателите, или просто търсещ разнообразието с всяко събуждане.
 
Като заговорих за събуждане, свежата комбинация на парфюма се предлага в цялостна грижа за силния пол - афтършейв, шампоан за коса и тяло, балсам за след бръснене и дезодорант. Ако решите да зарадвате любимия си мъж с Davidoff Adventure - непременно сложете и една шапка в стил Индиана Джоунс към подаръка ;)

*** Публикацията е спонсорирана от Enzo.bg.

You May Also Like

0 comments