Ароматен следобед с Enzo.bg - Wella Professonals Enrich

by - Saturday, February 02, 2013

Тази седмица ароматният следобед няма да е ароматен, а ще е посветен на грижата за косата :) Както знаете, освен парфюми, Enzo.bg предлага и множество професионални серии грижа за коса на водещи марки. Избрах да ви представя Wella Professonals Enrich - серия за твърда, суха и увредена коса, която омекотява и прави оформянето по-лесно.

Wella Professonals Enrich се състои от шампоани (за дебел и твърд косъм, или за фин/нормален косъм) , балсами (за дебел и твърд косъм, или за фин/нормален косъм) и специфична грижа (балсам без отмиване, хидратираща терапия и самозатопляща се терапия).

Основните съставки са екстракти от коприна и ший. Доста добра идея ми се струва да разделят продуктите не само на серия за определено състояние на косата (като "суха и увредена"), но и на вид косъм - така може наистина да се подбере правилна грижа, в зависимост от нуждите на самия косъм. А тънката коса определено има нужда от повече обем :)

Продуктът от серията Wella Professonals Enrich, който ме впечатли най-много, и който смятам да поръчам, е самозатоплящата се терапия Self-warming Treatment. С ментол, бамбук и кофеин, тя не само подхранва и оставя косата мека и жизнена, но и помага за освежаването и успокояването на скалпа.

Като цяло Enrich е серия, предназначена за безжизнени коси, но ако имате други проблеми, Wella Professionals имат продукти за всички - от боядисване, през стилизиране, до пърхот и чувствителност на скалпа.

Надявам се да съм била полезна, ще споделя мнение за самозатоплящата се терапия, като я пробвам :)

Поздрави от мен!

*** Публикацията е спонсорирана от Enzo.bg.

You May Also Like

0 comments