Ароматен следобед с Enzo.bg - Alfaparf Milano Nutriseduction

by - Saturday, February 16, 2013

Здравейте!

И днес ароматният следобед ще е посветен на красивата грива. Ще ви представя козметика за коса Alfaparf, и в частност - серията за суха и увредена коса Nutriseduction :)

Nutriseduction разчита на протеини, липиди, витамини и минерали, които съживяват косата и й доставят нужните хранителни вещества. Така тя възвръща мекотата си, става по-лесна за оформяне, а отгоре на всичко е и дълготрайно парфюмирана!

Серията съдържа шампоани, маски, стилизанти и продукти за специфична грижа. Ще се спра именно на тях, като започвам с Hyper Oil Infusion. Предлага се в комплект от 6 мини бутилчици за интензивна грижа. Съдържа кашмирени деривати, пшенични аминокиселини и масло Монои (което ухае божествено на лято!). "Запечатва" косата, за да запази ефекта от подхранването за по-дълго.

Друг интересен продукт е серумът Gold Serum. Той пък съдържа специални предпазващи агенти, които се борят с цъфтежа и накъсването на косъма. Нанася се като масло за коса или течни кристали, на влажни кичури след душ. 

Последният продукт от серията, който ми грабна окото, е маската Luxury Mask. Тя пък е насочена към изглаждане на хвърчащи косъмчета и усмиряване на непокорни коси (затова не се изненадвайте, че точно тя ми е интересна). Витамин Е и деривати от кашмир са ценните съставки, а резултатът е гладка, послушна, мека и блестяща коса.

Надявам се да съм била полезна, и ще се радвам да споделите, ако сте пробвали серията!

*** Публикацията е спонсорирана от Enzo.bg.

You May Also Like

0 comments