Ароматен следобед с Enzo.bg - CK One Summer 2012

by - Saturday, January 26, 2013

Здравейте!

Тук в Пловдив вали сняг, вее студ и бели мечки се разхождат по улиците, придружавани от пингвини под ръка. Нямаше как в това време да не си помечтая за лятото, отпуската и ароматните Мохито, Дайкири и Блъди Мери. А наред с тези мисли идва и неминуемо ароматът на плаж - или в случая, на ободряващия парфюм, за който ще стане дума в днешния ароматен следобед!

Calvin Klein CK One Summer 2012 е продължение на летните серии на CK,  в които марката влага емоциите на горещия сезон - клубен, лежерно безметежен или леко адреналинов. Цяло лято, затворено в бутилка!

А бутилката на всеки парфюм CK One Summer е емблематична - свежият дизайн като че ли побира духа на любимия ти коктейл и те приканва да "изпиеш" съдържанието на един дъх. Така, както се гмуркаш и се наслаждаваш на емоциите, които няколкото дни отпуска ти даряват, и които отминават така бързо, за съжаление...

Вместо снимки обаче,  CK ни приканват да се потопим в едни по-непосредствени спомени. Нотките на Calvin Klein CK One Summer 2012 определено могат да върнат част от емоцията на лято'12 по-добре от прашасалите албумчета. Пътешествието започва с мента, краставичка, бергамот и лайм (кой каза джин с тоник на плажа?). Вълната от свежест продължава в сърцевината от лотус, зелена ябълка, розмарин и водни акорди, а базовите нотки се формират от сандалово дърво, ром и морски мъх (вид червено водорасло).

Pic Source: Fragrantica
Рекламата също заслужава внимание. Само като видях шарения сърф и морето на заден план, и се върнах няколко месеца назад, когато, пийвайки си питието на плажа на къмпинг Градина, наблюдавах страхотните изпълнения на уейкбордистите :)

И ако това не е достатъчно да прецапаме през ледената киша навън и да се отправим на морско пътешествие към лято'13... Или както би казал някой пират "Йо-хо-хо и бутилка CK One Summer" :)

*** Публикацията е спонсорирана от Enzo.bg.

You May Also Like

1 comments

  1. Интересна дискусия, която си струва да се коментира. Мисля, че

    трябва да напишеш допълнителен материал по тази тема.
    виж още за къмпинга

    ReplyDelete